La Generalitat amplia el termini per a demanar el bo digital fins al 7 de setembre

L'ajuda bonifica en vint euros el preu final de la factura d’internet

Una persona utilitzant un teclat en una foto d'arxiu
Una persona utilitzant un teclat en una foto d'arxiu / Eduardo Parra / Europa Press

La Conselleria d’Innovació, Universitats, Ciència i Societat Digital ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) l’ampliació del termini de presentació de sol·licituds per a la concessió d’ajudes destinades a facilitar l’accés als serveis d’internet a famílies i col·lectius vulnerables. Ampliació que permet demanar el bo digital fins al 7 de setembre.

El programa, que està dotat amb més de tres milions d’euros procedents dels fons Next Generation EU, està destinat a finançar la contractació de nous serveis de connexió de banda ampla o l’increment de la velocitat dels serveis d’internet ja contractats. Amb aquesta acció pretenen “arribar a la connectivitat digital del 100% de la població valenciana”, segons ha informat el departament del Consell en un comunicat. Aquesta ajuda proporciona a les famílies una bonificació mensual de vint euros sobre el preu final de la factura, fins a un total de 240 euros en dotze mensualitats.

Les persones interessades han de sol·licitar el servei al seu domicili habitual i estar empadronats en un municipi de la Comunitat Valenciana, a més de ser beneficiàries de la renda d’inclusió o de l’ingrés mínim vital. Les sol·licituds poden presentar-se telemàticament a través de la seu electrònica de la Generalitat, o bé, presencialment, emplenat el formulari de sol·licitud i presentant-lo a les oficines assistencials en matèria de registre, ajuntaments amb finestreta única, oficines PROP, oficines de Correus o en el registre de la Conselleria d'Innovació.

El formulari de sol·licitud s'acompanyarà de la fotocòpia del DNI o NIE, certificat o volant d'empadronament col·lectiu i justificant de la resolució definitiva d'haver sigut reconeguda com a persona titular o beneficiària de la renda valenciana d'inclusió o de la prestació de l'ingrés mínim vital.

També et pot interessar

stats