Gandia obri les platges al març

Amb els hotels plens i els banyistes a la platja, la ciutat de la Safor està preparada per a rebre turistes que vulguen gaudir del bon oratge

La platja de Gandia / À Punt NTC

Gandia (Safor) avança l'obertura de les platges a hui, 15 de març. A la ciutat de la Safor, les instal·lacions i serveis estan preparats per als valents que volen gaudir del primer bany, perquè l’aigua encara està fresqueta. “Som la platja d’Espanya, i això ho podem dir amb orgull”, declara l’alcalde de la localitat amb satisfacció. Hostalers i turistes es freguen les mans, uns perquè ja han penjat el cartell de complet i els altres perquè estan divertint-se a la platja.

“El telèfon no deixa de sonar, dissabte i diumenge estan ja al complet”, conten els hostalers, que han començat abans la temporada alta gràcies al bon oratge. A més, a partir d’aquest dimecres les platges queden oficialment obertes a Gandia i estan preparades per al bany. Els socorristes ja es troben als seus llocs de guàrdia per a garantir la seguretat a la mar, encara que, segons l’alcalde, aniran “afegint progressivament més recursos a mesura que avance la temporada, tenim la seguretat i la garantia que la platja està vigilada”. 

També et pot interessar

stats