El Palau Ducal de Gandia es podrà visitar en el metavers

La fórmula permet visitar fins a catorze estances amb estils arquitectònics que abasten des del XV fins al segle XIX

Imatge del Palau Ducal al metavers

Gandia (Safor) incorpora el primer bé d'interés cultural valencià, el palau Ducal, al metavers. Des de casa els visitants podran passar-ho bé a través d'ulleres 3D de la visita d'aquesta joia del gòtic valencià, un palau construït per orde d’Alfons el Vell a principis del segle XV i on va nàixer, entre altres, sant Francesc de Borja.   

Ara, el viatge per les seues sales amb sis segles d'història serà possible des de casa, la directora del Palau, Balbina Sendra, ha expressat que amb el trasllat de l’edifici al món virtual serà una manera d’arribar als joves. El metavers ens permet interactuar amb aquest espai virtual. La màgia és possible gràcies a la gravació de les seues impressionants sales en 360 graus, i ara nosaltres mateixos podrem obrir, tancar finestres i fer accions com si estiguérem dins del Palau.

La fórmula permet visitar fins a catorze estances amb estils arquitectònics que abasten des del XV fins al segle XIX, com la galeria daurada, el saló de corones, la capella neogòtica, o el saló d'àguiles.

Una fusió de realitat amb la virtualitat digital que ens permet descobrir està joia originalment gòtica que els Borja van dur a la seua màxima esplendor.

També et pot interessar

stats