Galiana: "La nova ubicació dels castells de Falles arriba per a quedar-se"

Enguany la ubicació dels focs artificials s’ha centralitzat en un tram proper a Les Arts amb un resultat "molt positiu", segons el regidor de Cultura Festiva

La fallera major i la cort d'honor admiren el castell d'aquest dijous de la pirotècnia Aitana
La fallera major i la cort d'honor admiren el castell d'aquest dijous de la pirotècnia Aitana / Junta Central Fallera

El regidor de Cultura Festiva de l'Ajuntament de València i president de la Junta Central Fallera (JCF), Carlos Galiana, ha assegurat, després de la celebració aquest dijous del primer castell de focs artificials en la nova ubicació pròxima al Palau de les Arts, que "s'ha superat una prova de foc" i el resultat ha sigut "molt positiu".

L'edil ha agraït el treball conjunt amb Piroval per a trobar aquest espai, "amb més visibilitat, i amb un primer castell, el d'anit, amb un disseny molt treballat i original". Per a Galiana, "es poden plantejar idees innovadores" i ha mostrat el seu convenciment que és un espai que ha arribat “per a quedar-se".

La pirotècnia Aitana va ser l'encarregada d'estrenar la ubicació de l'Albereda a l'altura del Palau de les Arts amb el primer castell de les Falles 2023, que va il·luminar el cel de València.

Huit persones ateses

Per la seua part, fonts de Creu Roja han informat que durant l'espectacle van atendre huit persones: una per lipotímia, una per intoxicació etílica, quatre per objectes estranys en l'ull, una per contusió i una altra per causes vàries.

També et pot interessar

stats