Francis Montesinos declara com a investigat per delictes sexuals contra menors

El modista valencià ha declarat en una causa en la qual està imputat al costat d'altres dos adults per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual de menors

Francis Monstesinos aquest dilluns a la seua arribada als jutjats
Francis Monstesinos aquest dilluns a l'arribada als jutjats / À Punt NTC

El modista valencià Francis Montesinos ha acudit aquest dilluns als jutjats de Llíria on havia sigut citat a declarar com a investigat per un suposat delicte contra la llibertat sexual de menors d'edat, en una causa en la qual està imputat ell i dos adults més.

La titular del jutjat de primera instància i instrucció número 5 de Llíria va incoar diligències prèvies el mes d'octubre passat en relació amb una denúncia presentada per Francis Montesinos arran de l'assalt a casa seua.

Aquestes diligències prèvies se segueixen inicialment, i sense perjudici d'ulterior qualificació, per delictes de robatori amb violència a casa habitada, detenció il·legal i extorsió. El dissenyador figura en aquest procés com a perjudicat i denunciant.

No obstant això, aquest mateix jutjat, després de rebre un atestat ampliatiu de la Guàrdia Civil en el qual es recull la detenció del mateix Montesinos i de més persones, ha acordat obrir una segona investigació, que s'han materialitzat en altres diligències prèvies.

D'aquesta manera, el jutjat instrueix actualment dues causes diferents: una per l'assalt a l'habitatge i una suposada extorsió a Francis Montesinos, i una altra per delictes sexuals contra menors.

La Guàrdia Civil també implica en la primera investigació dos menors d'edat, però les diligències contra ells se segueixen en el seu cas en la jurisdicció de menors.

La segona causa, l'oberta ara, se segueix contra tres investigats: Francis Montesinos i dos homes més, per delictes contra la llibertat i indemnitat sexual de menors d'edat.

També et pot interessar

stats