Fotur demana cobertura legal per a la implantació del passaport Covid

Exposen la necessitat d'implantar-lo en aquells espais d'oci de gran afluència, com els festivals de música

Els festivals de Benicàssim se celebraran el 2020 en terrenys municipals
Festival de música a Benidorm / À Punt NTC
08 d'octubre 2021 - 14:29

La Federació d'Oci, Fotur, ha exposat la necessitat de dotar de cobertura legal la implantació del passaport Covid en grans esdeveniments, com els festivals de música, i ha reclamat el registre d'establiments públics per a donar seguretat jurídica a usuaris, consumidors, empresaris i veïns.

El president de Fotur, Víctor Pérez, i el secretari general, Juanjo Carbonell, s'han reunit aquest divendres amb responsables del Servei d'Espectacles Públics de la Generalitat, en concret el director general d'Operativa de la Conselleria de Justícia, Ángel Paredes; la subdirectora d'Espectacles i Establiments Públics, Amparo Renau; la cap del Servei d'Establiments Públics i Règim Jurídic, Carmen Paredes, i el cap de Servei d'Espectacles Públics i Activitats Recreatives, Fernando Castellano.

En la reunió s'ha exposat la necessitat d'implantar el passaport Covid en aquells espais d'oci de gran afluència, com els festivals, i la necessitat de dotar-los d'una cobertura legal.

Igualment, Fotur ha reclamat la implantació del registre d'establiments públics de la Comunitat Valenciana. Aquest registre "és molt convenient, ja que dóna seguretat jurídica a tots els implicats: usuaris, consumidors, empresaris i veïns", segons fonts de Fotur.

D'altra banda, s'ha proposat que hi haja més activitat en la Comissió d'Espectacles com a òrgan de consulta de l'administració i la necessitat de dotar el sector d'informes i estudis sobre l'oci, entre altres assumptes d'interés.

També et pot interessar

stats