Les fortes tempestes no donen treva

L'Agència Estatal de Meteorologia manté l'avís taronja per a les pròximes hores

Així han quedat els carrers a Moncofa / À Punt NTC

Després de les pluges d'intensitat torrencial que aquesta matinada han deixat més de 200 litres per metre quadrat al Camp de Morvedre, l'Agència Estatal de Meteorologia manté l'avís taronja per a les pròximes hores en previsió de més tempestes que poden acumular més de 40 litres per metre quadrat en una hora i anar acompanyades de granís.

La pluja i el granís han descarregat amb força a municipis de la Plana Baixa a primera hora d’aquesta vesprada.

Els bombers de Castelló s'han mobilitzat per a treure aigua dels garatges. A Nules, han rescatat un home atrapat dins d'un vehicle.

Més avançada la vesprada, les pluges han arribat fins a les comarques de la Ribera, la Canal de Navarrés i la Safor. En alguns municipis les precipitacions han sigut molt abundants, com ara a Càrcer, on han caigut 30 litres per metre quadrat o a Vilamarxant i Alfondeguilla, on han caigut 42 i 60 litres per metre quadrat, respectivament.

La inestabilitat persistirà aquest dimarts amb molta nuvolositat i nous ruixats que no seran tan intensos. El vent girarà a llevant i les temperatures no experimentaran grans canvis, les més altes se situaran entre els 30 i els 32 graus.

La pluja ha obligat a tallar l'A-7 a l'Alcúdia i manté tallat l'accés des del bypass a l'aeroport de Manises per la CV-370. 

La tempesta ha obligat a desviar a l'aeroport d'Alacant un vol amb destinació a València provinent de La Corunya, segons ha informat l'aeroport i posteriorment la companyia Vueling.

També et pot interessar

stats