Les fortes pluges tomben el mur d'una urbanització a Calp

El temporal també ha afectat les platges i Protecció Civil ha tancat els accessos per seguretat mentre s'avaluen els danys

Mur caigut sobre els cotxes el Residencial Balcó de Bernia de la urbanització Empedrola II, a Calp
Mur caigut sobre els cotxes al Residencial Balcó de Bèrnia de la urbanització Empedrola II, a Calp / Ajuntament de Calp

Els efectes de la pluja a la Marina Alta s'han notat amb força a Calp on ha caigut el mur i la vorera en el Residencial Balcó de Bèrnia situat en la urbanització Empedrola II, que ha danyat diversos cotxes aparcats.

Els tècnics municipals han inspeccionat aquest diumenge els danys i ha hagut d'intervindre la Policia Local, bombers i Protecció Civil.

La pluja ha deixat diversos danys materials. També s'han produït despreniments de roques en l'accés sud i en la carretera de l'Empedrola.

Efectes del temporal en el mur
Efectes del temporal en el mur / Ajuntament de Calp

En el Residencial Cala La Manzanera el trencament d'una canonada pròxima a una connexió elèctrica ha requerit la intervenció dels bombers i en l'edifici Maruja s'ha produït entrada d'aigua. Per la seua banda, Aigües de Calpe ha hagut d'intervindre pel trencament de diverses canonades.

La pluja torrencial va provocar que saltaren les tapes dels embornals i va obligar aquest dissabte a tancar a la circulació de vehicles en un centenar de carrers, a causa del volum de l'aigua i les solsides.

A més, l'aigua caiguda va formar rius que han desembocat a la platja i han causat destrosses en l'arena. Protecció Civil ha tancat els accessos a les platges danyades per seguretat.

També et pot interessar

stats