Les fortes pluges causen retards de fins a quatre hores en els trens entre València i Barcelona

Les tempestes han provocat una falta de tensió en la catenària entre Vinaròs i l’Aldea-Amposta

Un tren Euromed pel seu pas per València
Un tren Euromed passa per València

La circulació dels trens de mitjana i llarga distància de la línia València-Barcelona s'ha vist afectada al llarg d’este dilluns per les pluges que han descarregat a la zona. Segons han informat Adif i Renfe, les fortes tempestes han provocat una falta de tensió en la zona entre Vinaròs i l’Aldea-Amposta, que ha causat retards de fins a quatre hores en les dos direccions. 

En concret, el tren que s’ha vist més afectat ha sigut un Euromed que ha eixit al migdia de l’estació de Joaquim Sorolla en direcció a Barcelona. El comboi, en aturar-se a la zona del canvi de vies, no ha aconseguit tornar a circular. Els 280 passatgers que hi viatjaven han aconseguit baixar a l’estació de Camp de Tarragona, on han esperat fins a quatre hores perquè un nou tren els portara fins a Barcelona. 

Fonts de Renfe que ha consultat À Punt han detallat que fins a cinc trens de mitjana i llarga distància —Euromed i Intercity— s'han vist afectats per la incidència en la catenària. Tot i que l’avaria s’ha solucionat al voltant de les 14:00 hores, els combois encara circulen amb lleugers retards. 

També et pot interessar

stats