Foment obri el nou tram de la N-232, entre el límit del nord de Castelló i Terol

El traçat, que es posa en servei aquest divendres, representa una millora substancial tant de seguretat com de la capacitat del vial.

Nou tram de la N-232, entre Morella, a la comarca dels Ports, i la localitat de Ràfels, a la comarca del Matarranya (Terol).
Nou tram de la N-232, entre Morella, a la comarca dels Ports, i la localitat de Ràfels, a la comarca del Matarranya (Terol).

El Ministeri de Foment posa en servei aquest divendres el nou tram de la N-232, entre Morella, a la comarca dels Ports, i la localitat de Ràfels, a la comarca del Matarranya (Terol). El nou traçat, de 14 quilòmetres representa una millora substancial tant de seguretat com de la capacitat de la carretera N-232, eix que connecta el nord de Castelló amb Saragossa, i des d’eixe punt amb Cantàbria.

La nova carretera és molt més ampla i segura i s’ha acurtat el tram en quatre quilòmetres. S’hi han construït túnels, dos viaductes i s’han suavitzat les revoltes per tal de posar fi a l’embut que suposava fins ara eixe punt de connexió entre l’est d’Aragó i la Comunitat Valenciana. 

Ara es podrà fer amb cotxe el trajecte d’Alcanyís a Morella, dues ciutats distants 65 quilòmetres, en menys de 40 minuts; fins ara costava quasi una hora. Les obres han suposat una inversió de més de 69 milions d’euros, a càrrec del Ministeri de Foment

L’obra ha tardat a executar-se 25 anys, ja que estava contemplada en el Pla de Carreteres del 1984 presentada per l’aleshores president del govern Felipe González.

També et pot interessar

stats