La Fiscalia demana 42,5 anys de presó per als dos presumptes violadors en una discoteca de València

Els dos joves, de 22 i 25 anys en el moment dels fets, estan acusats d'haver violat una jove de 18 anys en aquesta coneguda discoteca de València el 29 de setembre de 2019

Una de les jornades de protestes davant de la discoteca Indiana de València
Una de les jornades de protestes davant de la discoteca Indiana, a València / À Punt NTC

La Fiscalia Provincial de València reclama una pena de 42,5 anys de presó per a cadascun dels dos joves (de 22 i 25 anys en el moment dels fets) acusats d'haver violat una jove de 18 anys als lavabos d'una coneguda discoteca del centre de València el 29 de setembre de 2019.

La violació, segons consta en l'escrit d'acusació del fiscal, va ser entre les 5 i les 6 de la matinada, als corredors d'accés als lavabos i al dedins mateix, i hi van participar dues persones més que no han pogut ser identificades.

Segons el relat dels fets remés pel fiscal a l'Audiència, un dels acusats va abordar la víctima "dient-li que un amic seu necessitava que l'ajudara i, després d'agafar-la de la monyica, estirant-ne, la va introduir als banys de xics, on esperaven els tres intervinents restants, que la van acorralar en una cantonada".

"A partir d'aquell moment, un dels individus que tenia al costat i que no ha pogut ser identificat la va agafar fortament recolzant-se a les seues mans damunt del seu pit estrenyent-la contra la paret", i després tots li van fer tocaments genitals.

"Tot això mentre li xafaven els peus perquè no es moguera i envoltada dels dos processats i del tercer no identificat", sempre segons la qualificació del fiscal.

Davant dels crits de la víctima, "els dos processats i un dels individus sense identificar la van agafar del monyo i la van ficar en una cabina del lavabo i, una vegada dins, van obligar la víctima a fer-los un fel·lació a cadascun d'ells".

"Per últim, els dos processats van fer eixir de la cabina el tercer no identificat, van continuar pegant-li galtades" a la xica i, després de subjectar-la del monyo i de la cintura, els dos processats la van penetrar, després la van tirar a terra fent-li una traveta "i se'n van anar tots quatre".

La víctima va patir lesions de diversa consideració al cap, el tòrax, el maluc, les natges, els genolls, els peus i les monyiques, a més d'edemes a la zona vaginal.

També et pot interessar

stats