La policia no descarta noves detencions per la violació d'una jove a la discoteca Indiana

Dos joves, de 22 i 25 anys, ja han ingressat en presó provisional, comunicada i sense fiança.

La policia no descarta noves detencions per la violació d'una jove a la discoteca Indiana

La policia no descarta noves detencions per l'agressió sexual a una jove en una discoteca de València el passat cap de setmana. Dos joves, de 22 i 25 anys i d'origen espanyol, han ingressat ja en presó provisional, comunicada i sense fiança.

Les investigacions per la suposada violació en grup de la jove als banys de la Sala Indiana continuen obertes, segons una portaveu de la Policia Nacional durant l'acte de celebració del Dia de la Policia.

Segons ha explicat, els agents van arribar a la discoteca pocs minuts després de l'agressió i van trobar la xica “plorant i espantada”, i immediatament van procedir a detindre els dos joves com a presumptes autors d'un delicte d'agressió sexual.

Segons les primeres investigacions, la víctima es dirigia als banys de la discoteca quan la van acorralar i la van agredir sexualment.

La xica va haver de rebre assistència sanitària, segons la portaveu, que no ha volgut oferir més detalls per a no perjudicar la investigació i per tractar-se d'un assumpte “sensible”.

També et pot interessar