Fira València i Fira de Barcelona uneixen forces per a augmentar les visites

La direcció de les dues institucions firals qualifiquen l'acord d'important en la creació de sinergies i la millora de la qualitat del negoci.

Peu de foto: Imatge d'arxiu de Fira València
Peu de foto: Imatge d'arxiu de Fira València / FGV

Fira de Barcelona i Fira València han acordat dur a terme accions de promoció i divulgació conjuntes amb la finalitat d'incrementar les visites i el nombre d’expositors entre els salons Equiplast, In3Dustry i Made From Plastic.

El director de negoci propi de Fira de Barcelona, Salvador Tasqué, i el director general de Fira València, Enrique Soto, han assegurat que aquesta aliança suposa un pas important en la creació de sinergies i en la millora de la qualitat del seu negoci.

Per part de Fira València, el director comercial, Jorge Fondebilla, ha ressaltat la gran oportunitat que obri la col·laboració per als tres esdeveniments firals. “Quan els expositors d'aquests certàmens comparteixen una part substancial dels seus canals de distribució, és important aconseguir acords com aquests, que, finalment, milloren la qualitat del nostre negoci”, ha asseverat.

En aquest sentit i com a exemple el certamen Made From Plastic de Fira València, que tindrà lloc del 26 al 28 de febrer de 2019, comptarà amb un espai específic, el corner In3Dustry de Fira, una àrea de 100 metres quadrats en la qual es presentarà una mostra de l'oferta que exhibiran In3Dustry i Equiplast de Fira de Barcelona en les seues edicions de 2019 i 2020 respectivament.

A més d'accions de difusió conjunta, els expositors dels dos salons de Fira de Barcelona tindran facilitats per a participar en Made From Plastic i de forma recíproca els que assistisquen al certamen de Fira València.

La pròxima edició d'Ind3Dustry tindrà lloc en l'octubre de 2019, mentre que Equiplast se celebrarà en juny de 2020.

També et pot interessar

stats