La Fira de les Comarques obri portes amb l'oferta turística de 42 municipis i 14 mancomunitats

La cita, que se celebra anualment, es podrà visitar fins al diumenge 2 d’abril a la plaça de bous de València

Imatge gràfica de la Fira de les Comarques d'enguany
Imatge gràfica de la Fira de les Comarques d'enguany / Diputació de València

La nova edició de la Fira de les Comarques, que organitza anualment la Diputació de València, es podrà visitar des de la vesprada d'aquest divendres 31 de març fins al diumenge 2 d'abril a la plaça de bous de València. Es tracta d'una fira que aglutina destins, empreses, entitats, productes i experiències relacionades amb l'activitat turística de la província.

El certamen, organitzat per l'àrea de Turisme de la corporació provincial sota la marca València Turisme, mostrarà al públic visitant una gran oferta turística a través dels 53 expositors de la fira. Entre els participants hi ha 42 municipis, 14 mancomunitats i associacions de municipis, i 14 entitats, empreses i associacions dedicades al desenvolupament del turisme valencià, que participen de manera directa.

La Fira de les Comarques, destinada al públic general i d'accés gratuït, ofereix demostracions i degustacions gastronòmiques, exhibicions folklòriques i mostres artesanals, tallers de treballs manuals per al públic infantil i música en directe, mitjançant una completa i variada programació per a totes les edats. A més, tots els visitants podran emportar-se un record de la seua visita al certamen tant en el fotoràpid com el photocall instal·lats en el recinte.

Horaris i activitats de la fira

Amb aquest acte, la Diputació de València vol promocionar i acostar als ciutadans la variada oferta d'experiències i destinacions turístiques que reuneix la província de València. Per a això, trobarem dos espais ben diferenciats, un dedicat a la gastronomia, amb tastos d'orxata, arrossos i carns, entre altres, i un altre dedicat al folklore i l'artesania, amb xarangues, activitats infantils, danses i molt més.

El públic interessat podrà acudir a la Fira de les Comarques el divendres 31 de març, de 18 a 21 hores; el dissabte dia 1 d'abril, de 10 a 14 hores i de 17 a 21 hores; i el diumenge 2 d'abril, de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

També et pot interessar

stats