FGV anul·la els processos selectius ja convocats i en farà altres amb més places

La decisió, que avalen totes les seccions sindicals de l'empresa, deixa sense efecte totes les accions iniciades el 2023

Metro de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV)
Metro de Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) / Arxiu

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) ha anul·lat la convocatòria dels processos selectius que va convocar el juliol del 2023, amb l'anterior gerència. El motiu pel qual decauen aquestes convocatòries d'ocupació és que no s'ajustaven a dret i, al mateix temps, les noves convocatòries ampliaran el nombre de places oferides.

L'anul·lació d'aquests processos s'ha realitzat després d'acordar-ho amb la totalitat de les seccions sindicals de l'empresa, segons ha informat FGV aquest dijous.

Després d'aquesta supressió, FGV ha iniciat el procés per a avançar en la nova convocatòria, que inclourà places de l'oferta d'ocupació pública del 2023 i que permetrà ampliar el nombre de places oferides. Fonts de l'empresa han avançat que es publicarà en les pròximes setmanes.

D'aquesta manera, queden sense efecte totes les accions iniciades en aquestes convocatòries, corresponents al procés de cobertura de places que va començar el 2023.

FGV ja ha publicat en la seua pàgina web l'anul·lació d'aquestes convocatòries i informarà a totes les persones que han sol·licitat la participació en aquests processos en qualitat d'aspirants la forma en què podran recuperar la quantia que hagueren abonat en concepte de drets d'examen.

També et pot interessar

stats