El Festival de Milotxes de València torna a la platja del Cabanyal

Torna el Festival de Milotxes de València a la platja del Cabanyal
Torna el Festival de Milotxes de València a la platja del Cabanyal / Xavi Carrau

València recupera aquest Dilluns de Pasqua el tradicional Festival de Milotxes, després de tres anys de pausa per la pandèmia, una jornada lúdica que omplirà de color i moviment el cel dels Poblats Marítims durant tot el dia. 

La jornada començarà a les 11:30 hores i s'allargarà fins a les 19:00 hores amb un ampli programa d'activitats amb tres tallers gratuïts de confecció de milotxes per a xiquetes i xiquets de 8 a 14 anys.

La platja del Cabanyal es dividirà en dues grans zones: una de competició i una d'exhibició. Durant tota la jornada hi haurà milotxes estàtiques de diferents grandàries, entre les quals diverses milotxes gegants de més de 30 metres d'envergadura, i es podrà admirar el vol de catxirulos acrobàtics de 2 i 4 fils.

De vesprada, a partir de les 17:00 hores, tindrà lloc la programació dedicada a la competició, amb el Campionat de la Comunitat Valenciana de Vol de Milotxes Acrobàtiques de 2 i 4 fils.

El festival, que està organitzat per la Fundació Esportiva Municipal en col·laboració amb el Club de Milotxes de la Comunitat Valenciana, arriba a la XXII edició amb altes expectatives de participació i un oratge primaveral.

També et pot interessar

stats