Felip VI i Joan Carles I parlen sobre "qüestions familiars" i diferents esdeveniments durant la seua trobada

El rei emèrit ha compartit esmorzar amb la reina Letícia, la princesa Sofia, la reina emèrita Sofia així com la infanta Elena i els dos fills

El Rei emèrit a la seua eixida de la Zarzuela després de la seua trobada amb el Rei Felip VI
El rei emèrit a la seua eixida de La Zarzuela després de la seua trobada amb el rei Felip VI / José Oliva (Europa Press)

El rei Felip VI i l’emèrit Joan Carles I han parlat sobre "qüestions familiars" i diferents esdeveniments durant la trobada que han mantingut durant la jornada en el palau de La Zarzuela, segons ha informat la Casa del Rei en un comunicat.

El monarca i el seu pare han mantingut “un temps ampli de conversa sobre qüestions familiars així com sobre diferents esdeveniments i les seues conseqüències en la societat espanyola" des que Joan Carles es va traslladar a Abu Dhabi l'agost del 2020.

El rei emèrit ha arribat poc després de les 10:00 hores a la que va ser la seua residència durant quasi sis dècades i l'ha abandonada poc després de les 21:00 hores, encara que des de la Casa del Rei no s'ha concretat quant ha durat la trobada entre pare i fill, la primera en quasi dos anys.

Des de la Zarzuela s'ha recordat que Abu Dhabi, on tornarà ara en l'avió privat que el va portar a Espanya, és el seu lloc de residència "permanent i estable", com ja li va traslladar a Felip VI en la carta que li va enviar el 5 de març.

Així mateix, han posat l'accent en què Joan Carles I ha pres la decisió "d'organitzar la seua vida personal i el seu lloc de residència en àmbits de caràcter privat, tant en les seues visites com si en el futur tornara a residir a Espanya, per a continuar gaudint de la major privacitat possible".

Esmorzar familiar

Així mateix, segons ha confirmat La Zarzuela, l’emèrit ha compartit un esmorzar familiar en el qual han estat també la reina Letícia, la princesa Sofia, la reina emèrita Sofia així com la infanta Elena i els seus dos fills i la germana de l'emèrit, la infanta Margarida i el seu marit, Carlos Zurita.

Així mateix, la Casa del Rei ha informat que la reina emèrita no ha pogut compartir l'esmorzar en haver donat positiu per covid al seu retorn de Miami, encara que ha estat amb la resta de la família en el saló amb una mascareta i les mesures de ventilació corresponents".

També et pot interessar

stats