Familiars i amics continuen buscant el jove desaparegut a Oriola l'1 de gener

La Guàrdia Civil ha retirat l'operatiu establit “davant la falta de pistes”.

Imatge difosa per la Guàrdia Civil.
Imatge difosa per la Guàrdia Civil.

Familiars i voluntaris continuen buscant Henry Alejandro Jiménez, el jove de 20 anys desaparegut el passat 1 de gener després d'abandonar el seu habitatge a la pedania d'Oriol Costa per una disputa amb el seu company de pis.

Andrés Jiménez, germà major del desaparegut, ha explicat que l'operatiu establit per la Guàrdia Civil s'ha retirat aquesta passada nit "davant la falta de pistes".

Malgrat això, la família i voluntaris continuen amb les batudes tant per Oriola com per Pilar de la Foradada i la pedania de Torre de la Foradada, al Baix Segura. S'han format 8 grups d'unes catorze persones.

Durant aquests dies, familiars i amics han intentat localitzar-lo sense èxit i, fins i tot, en una xarxa social la Guàrdia Civil s'ha distribuït la seua foto per a col·laborar en la localització.

Henry Alejandro va passar la nit de Cap d'Any amb uns amics en el seu domicili d'Oriola i, cap a les 9 hores del matí següent, se'n va anar pel propi peu després d'una discussió amb el seu company de pis, qui, pel que sembla, el va colpejar. Cap a les 21 hores del mateix dia va ser vist per última vegada, en aparent bon estat, a la zona de cap Roig. A partir d'aquest moment es desconeix el seu parador. 

També et pot interessar

stats