La família del veí de Paterna mort amb laxants presenta una demanda de desnonament contra la sospitosa del crim

L'acusada, que era parella de la víctima, continua vivint en el xalet d'ell a pesar que els propietaris són els fills

Seu judicial de Paterna
Seu judicial de Paterna, que instrueix el cas / À Punt NTC

El xalet de Paterna en què resideix la dona acusada de matar la parella amb laxants ha despertat aquest dimecres amb una pintada en què la titlen de "puta assassina". La mort en estranyes circumstàncies de Salvador Vendrell, de 70 anys, l'abril de 2021 ha motivat una investigació policial en què la parella és la principal sospitosa. La hipòtesi és que va enverinar la víctima amb medicaments laxatius que presumptament li va proporcionar. També se l'acusa d'estafa i apropiació indeguda.

La Policia Nacional va detindre aquesta dona, de 56 anys, a principi de mes i ara ha quedat en llibertat a l'espera de declarar davant de la jutgessa de Paterna encarregada del cas. Continua vivint en la que era la casa de la víctima, tot i que els hereus de l'immoble són els fills d'ell. És per això que han decidit demandar-la per a obtindre un desnonament per precari, un procediment que pot tardar mig any a fer-se efectiu.

Fins ara, la investigació policial ha descobert que la sospitosa va comprar més de 2.000 pastilles i vials líquids de medicaments laxants. Durant els set mesos que Salvador va estar ingressat a l'hospital abans de morir, va aprofitar per a buidar-li els comptes bancaris, fer compres amb les targetes de crèdit. També se sospita que en aquest temps Salvador estava sent enverinat, però les anàlisis d'arsènic, plom i mercuri han donat negatiu. Tampoc s'ha pogut demostrar, de moment, que la víctima fera una ingesta massiva de laxants.  

També et pot interessar

stats