Detenen una dona per proporcionar a la parella laxants que li van provocar la mort

La víctima, que va estar ingressat set mesos, només millorava durant les estades a l'UCI sense cap visita

Agent de la policia nacional
Imatge d'arxiu d'una agent de la Policia Nacional / Policia Nacional

Agents de la Policia Nacional han detingut a València a una dona de 56 anys per la mort de la parella, pel que sembla, després de la ingesta de medicaments laxatius que presumptament li havia proporcionat. L'home va estar ingressat durant set mesos en un hospital per una diarrea crònica fins a la seua defunció.

L'arrestada hauria aprofitat l'estada del seu company sentimental al centre hospitalari per a retirar efectiu del seu compte bancari i efectuar compres amb les seues targetes, segons ha informat la Policia Nacional.

La investigació va descobrir que quan el malalt ingressava a l'UCI, lloc on no rebia visites, el seu estat de salut millorava, i que, no obstant això, empitjorava quan el traslladaven a planta. Malgrat totes les proves mèdiques practicades a la víctima per a aclarir els motius de la seua malaltia, no es va aconseguir establir-ne les causes.

Els agents van trobar proves que demostraven que la dona hauria adquirit una gran quantitat de laxants durant un any. A causa de la ingesta en un llarg període de temps d'aquests medicaments, l'home podria haver patit diarrees, cosa que hauria provocat alteracions en la funció cardíaca, feblesa muscular i cansament, que finalment li haurien causat la mort.

A més, l'equip d'investigació va comprovar que durant el període que el pacient va estar ingressat, la sospitosa s'hauria apoderat de les seues targetes bancàries per a realitzar nombroses retirades d'efectiu en diferents caixers automàtics per un valor de 62.000 euros, i hauria fet compres en establiments comercials per un import de 30.000 euros. Per aquests fets, acusen la dona d'un presumpte delicte d'apropiació indeguda i estafa.

També et pot interessar

stats