La família desnonada de Malilla continua buscant lloc definitiu per a viure

Aquest dimarts al matí els han fet fora de l’hostal on s’allotjaven, sense avís previ

La família desnonada de Malilla continua buscant un lloc definitiu per a viure / À Punt NTC

Vint-i-quatre hores després que els desnonaren al barri valencià de Malilla, la família amb dos xiquets menuts continua buscant lloc definitiu per a viure. Un equip d’À Punt Notícies ha parlat amb Farid i Karima, els dos pares, que han explicat com han viscut les últimes hores. 

La parella assegura que aquest dilluns a la nit han dormit en un hostal pagat per l’Ajuntament de València, però al matí, de sorpresa, els han fet fora tot just després d'haver deixat els fills a l’escola. Tot fins que arribe l'habitatge públic al qual s'ha compromés el consistori. 

Farid explica que quan els han fet fora de l’hostal només estava la dona, que amb prou faenes parla castellà i també ha trobat una certa descoordinació en serveis socials. “Estava treballant i ella m’ha dit que havíem d’eixir de l’hostal. Fins i tot li han dit que tenia moltes maletes i se n'hi havia de deixar alguna”, ha dit el pare. 

Les confusions han anat succeint-se fins que la dona ha contactat amb un sindicat veïnal que ha fet d'interlocutor amb l'administració. Pablo Bermejo, membre del sindicat Construint Malilla, ha explicat que han aconseguit que els donen més temps fins que troben un pis. 

Aquest nou pelegrinatge dependrà de si es tramita d'urgència l'accés a un pis de l'Entitat Valenciana d'Habitatge i Sòl. 

També et pot interessar

stats