La falta de personal a la DGT de Castelló deixa sense atendre nou de cada deu usuaris

CCOO alerta que l'atenció serà un caos de cara a l'estiu i demana establir una plantilla suficient per a garantir els serveis

Problemes per aconseguir cita amb la DGT / À Punt NTC

Aconseguir cita en una oficina de la DGT a la Comunitat Valenciana és cada vegada més complicat. Els sindicats denuncien una manca de personal que a Castelló de la Plana ja arriba al 74% i que, en alguns tràmits, deixa desateses nou de cada deu persones. Un d'ells és el canvi de carnet de conduir per a estrangers, que queda sense tramitar per l'embús de l'administració.

És el cas de Mohamed, un conductor que ha tardat cinc mesos a aconseguir una cita per a validar el seu carnet marroquí. "Estic des del gener, però què hi farem, a esperar", ha lamentat el jove. Un altre usuari, Abdel, s'ha plantat a l'oficina castellonenca de la DGT, fart de no aconseguir cita en línia.

Este col·lapse s'estén a tots els tràmits i els sindicats denuncien un problema estructural en la cobertura de places i demanen establir una plantilla suficient per a garantir els serveis. "Dels 63 llocs de treball que hi ha d'atenció al públic, només sis són fixos i 17 contractats acaben al maig", ha lamentat José Carreño, delegat de CCOO a Castelló. Per tant, l'atenció directa, sobretot en període estival, "serà un caos", ha vaticinat.

També et pot interessar

stats