Falles més pròximes a les "normals" i mascletaes amb mascareta

El president del Consell anuncia que es revisaran els protocols de les festes per a les Falles i la Magdalena

Puig, aquest dijous
Puig, aquest dijous / À Punt NTC
10 de febrer 2022 - 14:16

Les Falles del 2022 seran més semblants a les d'abans de la pandèmia. El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha advertit en diverses ocasions que les Falles d'enguany no seran iguals que les d'abans de la covid, però en la primera reunió mantinguda amb la secretària autonòmica de Salut Pública, Isaura Navarro, i amb diversos directors generals i tècnics de Salut Pública per a fer recomanacions als ajuntaments de com procedir durant les pròximes setmanes, ha quedat clar que seran més semblants.

En aquesta primera reunió s'ha remarcat que la pandèmia "està accelerant el seu descens", ha dit Puig. En la reunió s'ha acordat estudiar aquest cap de setmana les recomanacions per a les Falles i la Magdalena. "La voluntat és que no hi haja cap restricció que no hi siga necessària", ha remarcat.

Puig, en tot cas, ha afegit que en actes multitudinaris és obligatori portar mascareta fins i tot a l'aire lliure, i això inclou les mascletaes. El dilluns està prevista una nova reunió i es donaran a conéixer les normes perquè tots els ajuntaments "tinguen un marc comú".

També et pot interessar

stats