Expulsat d’Espanya un imam per radicalitzar fidels a El Ejido

Proclamava un discurs que menyspreava Occident i especialment els espanyols.

Expulsat d’Espanya un imam per radicalitzar fidels a El Ejido
Expulsat d’Espanya un imam per radicalitzar fidels a El Ejido

La Policia ha expulsat al Marroc un imam que exercia en la localitat de Sant Agustín, en el municipi d’El Ejido (Almeria), per “activitats contràries a la seguretat nacional”.

Fonts de la lluita antiterrorista han precisat que l’imam havia adoptat un perfil “cada vegada més radical i estricte en la seua aplicació de l’Alcorà”. A més, asseguren que s’havia convertit en un referent en els cercles més extremistes, mentre que la seua activitat havia generat rebuig entre els musulmans més moderats de la comunitat.

D’altra banda, han afegit que atreia la mesquita Assediq fins i tot a fidels que no eren de la zona i que va aprofitar la seua posició per a proclamar un discurs salafista en el qual menyspreava Occident i especialment els espanyols.

L’expulsió d’aquest imam, que organitzava reunions nocturnes en el seu domicili per a adoctrinar els seus seguidors més extremistes, s’emmarca en l’activitat de la policia per a evitar que els missatges radicals penetren en les comunitats musulmanes a Espanya.

També et pot interessar

stats