Evacuen la piscina municipal de Loriguilla per un incendi industrial a Riba-roja de Túria

El foc ha sigut controlat passades les 18 hores. Tres bombers han rebut assistència sanitàra per colps de calor

Incendi al polígon industrial de Riba-roja de Túria / À Punt NTC
À Punt NTC
À Punt NTC @apuntnoticies
24 de juliol 2022 - 13:25 Actualitzat: 24 de juliol 2022 - 18:50

El Centre de Coordinació d’Emergències ha rebut un avís d’un incendi industrial en una empresa de reciclatge de plàstics al polígon industrial de Riba-roja de Túria (Camp de Túria). El foc s'ha declarat a les 12:30 hores i s'ha controlat a les 18:15, quasi sis hores després. La proximitat de la piscina municipal de Loriguilla ha fet que la Policia de la Generalitat optara per evacuar-la.

Fins al lloc dels fets s’han mobilitzat deu dotacions del Consorci Provincial de Bombers de València i quatre unitats de comandament que han treballat en les tasques d’extinció i una patrulla de la Guàrdia Civil. Les flames no han arribat a més naus del polígon, tot i que la faena dels bombers s'ha vist dificultada per les altes temperatures.

Una unitat del SAMU s'ha desplaçat també fins al lloc dels fets per atendre tres bombers afectats per colp de calor, que ja estan recuperats. Els mitjans sanitaris s'han quedat a la zona de manera preventiva per a atendre qualsevol nova incidència. També s’hi ha enviat el remolc per a recàrrega d’aire, destinat a incendis d’envergadura on es preveu un gran volum d’ús de botelles per a la intervenció dels bombers.

L'Ajuntament de Riba-roja de Túria ha informat que la columna de fum negre no és tòxica i que no hi ha cap perill per a la població.

També et pot interessar

stats