Estes són les deu escoles valencianes més sol·licitades

La Conselleria d'Educació ha publicat este dilluns les llistes provisionals d'admissió d'infantil i primària per al curs 2024-2025

Imatge d'arxiu d'una aula / Shutterstock

La Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació ha publicat este dilluns les llistes provisionals d'admissió d'infantil i primària per al curs 2024-2025. El departament que lidera José Antonio Rovira ha destacat que el 96,44% de l'alumnat de tres anys d'infantil ha aconseguit plaça en el centre educatiu sol·licitat en primera o segona opció.

En total, 28.713 xiquets i xiquetes començaran etapa escolar en primer d'infantil en el curs 24/25, als quals se sumen els 6.639 alumnes que este curs ja han començat en aules de dos anys i que passen automàticament a les classes de tres anys.

Entre els deu centres educatius valencians més sol·licitats, lideren la classificació les escoles de València. De fet, el Centre d’Educació Infantil i Primària Lluís Vives, a València, torna a ser un any més el més demanat de tot el territori valencià. En este llistat només apareixen fora de València el CEIP Censal, a Castelló de la Plana, i el CEIP la Condomina, a Alacant. 

Però, entre les deu escoles amb més demanda no només hi figuren centres públics, ja que la meitat són centres privats i tots estan a València. En concret, són el centre privat Sagrado Corazón de Jesús —Esclaves—, Nuestra Señora del Pilar, el centre Sagrado Corazón - Germans Maristes, l’escola Hermes Sociedad Cooperativa Valenciana i el centre Gran Asociación.

Al·legacions i matrícula

Després de la publicació de les llistes provisionals, les famílies podran presentar al·legacions de l'1 al 3 de juliol tant per a infantil com primària. El 15 de juliol es podrà consultar les llistes definitives. D'esta manera, les famílies hauran de fer la matrícula telemàtica en adminova.gva.es del 15 al 19 de juliol, mentre que qui vulga fer-ho de manera presencial ho podrà fer del 15 al 23 de juliol.

També et pot interessar

stats