Aquestes són les escoles més sol·licitades a la Comunitat Valenciana

La Conselleria d’Educació publica aquest dimecres les llistes provisionals d’alumnat admés als centres educatius

Imatge d'arxiu d'una aula
Imatge d'arxiu d'una aula / Shutterstock

La Conselleria d’Educació, Cultura i Esport ha publicat aquest dimecres les llistes provisionals de l’alumnat admés en les escoles sostingudes amb fons públics d’Infantil i Primària per al curs 2023-2024. Després d’haver fet la baremació de totes les sol·licituds d’admissió, des del departament que dirigeix en funcions Raquel Tamarit s’ha pogut comprovar que el 98,8% dels xiquets i les xiquetes han sigut admesos en Infantil de tres anys en algun dels centres que havien escollit les famílies. Pel que fa al percentatge d’admesos provisionals en primera o segona opció, la xifra baixa lleugerament fins al 97,4%.

Entre els deu centres educatius més sol·licitats a la Comunitat Valenciana, lideren la classificació les escoles de la ciutat de València. De fet, el Centre d’Educació Infantil i Primària Lluís Vives, a València, és el més demanat de tot el territori valencià. En aquest llistat només apareixen fora de València el CEIP Censal, a Castelló de la Plana, i el CEIP Ferrández Cruz, a Elx (Baix Vinalopó). 

Però, entre les deu escoles amb més demanda no només hi figuren centres públics, ja que quatre d’elles són centres privats i tots estan a la ciutat de València. En concret, són el centre privat Sagrado Corazón de Jesús —Esclaves—, Nuestra Señora del Pilar, Escuelas Profesionales de Artesanos i el centre Sagrado Corazón - Germans Maristes. 

Termini per a presentar reclamacions i consultar les llistes definitives

Educació ha marcat que el període per a presentar reclamacions és fins a les 23:59 hores d’aquest divendres 2 de juny i la gestió es fa en el portal telematricula.es clicant en l’apartat "al·legacions". El 14 de juny es publicaran les llistes definitives d’alumnat admés en cada centre i, per tant, començarà la matriculació efectiva. Des d’aquest mateix dia fins al 30 de juny podran formalitzar la matrícula les famílies que opten per la tramitació en línia, i del 22 de juny al 5 de juliol, les que vulguen fer-la de manera presencial.

També et pot interessar

stats