23 anys de presó per a l'acusat de matar i esquarterar la seua parella a Vinaròs

La sentència el condemna per assassinat i li aplica els agreujants de parentiu i gènere.

El condemnat per matar i esquarterar la seua parella a Vinaròs, d'esquena, en una de les sessions del judici.
El condemnat per matar i esquarterar la seua parella a Vinaròs, d'esquena, en una de les sessions del judici.
Sònia González
16 de març 2021 - 11:58

La secció segona de l'Audiència de Castelló ha condemnat a 23 anys de presó per assassinat l'únic acusat de matar i esquarterar la nóvia a Vinaròs (Baix Maestrat) ara fa dos anys. Les restes de la jove les van trobar dos mesos després del crim soterrats en una finca d'Ulldecona, a la província de Tarragona. La sentència recull el veredicte de culpabilitat per unanimitat al qual va arribar el jurat popular en el juí celebrat a mitjan febrer que també obliga el condemnat a indemnitzar la mare de la víctima amb 91.000 euros i a cadascun dels dos germans, amb 19.500 euros.

Els fets van passar el febrer de 2019 quan la parella va tornar al domicili que compartien a Vinaròs després de discutir en una discoteca. Ja a casa, l'home la va apallissar fins a matar-la, després va esquarterar el cos i a continuació el va traslladar a uns terrenys d'Ulldecona, on el va soterrar. El van trobar dos mesos després, quan finalment va confessar on havia amagat les restes, però no que l'haguera assassinada.

Durant el juí, els forenses van declarar que la víctima presentava una vintena de colps mentre que un veí va explicar que la nit del crim va escoltar una discussió. La mare de la jove assassinada va explicar que la filla l'havia alertada que el nóvio la mataria un dia o un altre. Per la seua banda, ell es va negar a declarar. El jurat el va considerar culpable amb els agreujants de traïdoria i acarnissament, tal com va sol·licitar l'advocada de la família de la víctima, Laura Quesada.

També et pot interessar

stats