Espanya prorroga un mes les restriccions de viatges no imprescindibles des de la UE i països de l'espai Schengen

El govern espanyol alça a partir de demà les restriccions d'accés de Gibraltar

Imatge del penyal de Gibraltar
Imatge del penyal de Gibraltar
29 de març 2021 - 11:18

Espanya ha decidit prorrogar fins al pròxim 30 d'abril la restricció temporal de viatges no imprescindibles des de tercers països fins a la Unió Europea i països associats a l'espai Schengen per raons d'ordre públic i salut pública amb motiu de la crisi sanitària ocasionada per la Covid-19. L'última pròrroga acaba aquest dimarts. Així s'ha publicat aquest dilluns al Butlletí Oficial de l'Estat (BOE).

No obstant això, l'orde per la qual s'estableixen criteris per a la restricció temporal de l'accés per via terrestre a l'espai Schengen a través del lloc de control de persones amb el territori de Gibraltar per raons de salut pública queda sense efectes a partir de les 18:00 hores del 30 de març.

Aquesta decisió arriba uns dies després que el govern espanyol decidira no prorrogar la limitació de vols i arribades a través dels ports amb el Regne Unit. La limitació es va decidir durant el passat mes de desembre davant la mala evolució de la tercera onada de la pandèmia i la detecció de la variant britànica.

També et pot interessar

stats