Els equips d'emergències rescaten quatre persones a la muntanya i zones de senderisme aquest dilluns

N'han rescatat una al Poble Nou de Benitatxell, una altra a Xulilla, una altra a Llocnou de Sant Jeroni i una altra a la Vall de Laguar

matges dels membres del Grup Especial de Rescat en Altura GERA del Consorci i bombers de Gandia junt a la víctima abans de l'extracció aèria a Xulella
Imatges dels membres del Grup Especial de Rescat en Altura GERA del Consorci i bombers de Gandia amb la víctima abans de l'extracció aèria a Xulilla / Bombers de València

Els bombers i equips d'emergències han rescatat quatre persones a la muntanya i zones de senderisme durant la jornada d'aquest dilluns: una al Poble Nou de Benitatxell, una altra a Xulilla, una altra a Llocnou de Sant Jeroni i una altra a la Vall de Laguar.

El de Xulilla s'ha produït al voltant de les 08.50 hores, quan el Consorci de València ha mobilitzat un dispositiu de rescat per a socórrer una dona caiguda uns cinc metres en una zona d'escalada, ha indicat el CPBV en un comunicat.

Al lloc han acudit bombers de l'Eliana, sergent de Paterna, i Grup de Rescat a Altura GERA del Consorci, que ha realitzat l'extracció aèria amb l'helicòpter de rescat de la Generalitat. Posteriorment, ha sigut transferida a un helicòpter medicalitzat.

A les 12:02 hores, el Consorci s'ha mobilitzat a un altre rescat, a Llocnou de Sant Jeroni. Es tractava d'un conductor de camió que, en baixar del seu vehicle per no poder continuar la marxa, ha caigut per un desnivell d'uns tres metres.

El Consorci ha mobilitzat els bombers i sergent del parc de Gandia, Grup de Rescat en Altura GERA del Consorci, bombers forestals de la Sgise, i helicòpter de rescat de la Generalitat. Finalment, s'ha pogut evacuar via terrestre fins a un helicòpter medicalitzat.

D'altra banda, a Alacant s'han produït dos rescats: un al Poble Nou de Benitatxell i l'altre a la Vall de Laguar. En el primer d'ells, s'ha auxiliat una persona en la ruta senderista de la cala Llebeig i en l'altre, una dona en la ruta del barranc de l'Infern que presentava dolor en una cama.

També et pot interessar

stats