Empresonen un home que acumulava quinze detencions per anar-se’n dels restaurants d’Alacant sense pagar

El jutge l’ha enviat al centre penitenciari per no pagar una multa de 900 euros a què estava condemnat per no pagar el compte d’un dinar de 67 euros

Empresonen un home que acumulava quinze detencions per anar-se’n dels restaurants d’Alacant sense pagar / À Punt NTC

Després de dos mesos menjant a cor què vols als restaurants d’Alacant sense pagar un euro, la Policia Nacional finalment ha detingut el conegut policialment com Gastrojeta, un home de 50 anys que acostumava a menjar als establiments de la ciutat i anar-se’n sense pagar. Els comptes que va quedar a deure oscil·len entre 14,80 euros i 81,40 euros.

L’arrest i l'orde de presó, publicat pel diari Las Provincias, arriba després d’altres quinze detencions anteriors els últims dos mesos, la majoria per estafa i una altra per haver robat un abric de quasi 500 euros. Després d'aquests arrests, l'home quedava en llibertat perquè es tractava d’un delicte d’estafa.

Fa uns dies, el jutge en va ordenar l'ngrés en presó perquè no havia abonat una multa de 900 euros a la qual havia sigut condemnat. El Gastrojeta haurà d’estar al centre penitenciari de Fontcalent 22 dies.

La condemna té a veure amb el dinar que va demanar el 13 de desembre en un restaurant de la Platja de Sant Joan, segons revela Las Provincias. El compte pujava a 67,50 euros, però, com acostumava a fer, no el va pagar.

En el juí per aquest delicte va ser condemnat a pagar una multa de 900 euros i a abonar el deute al restaurant. Com que no va pagar la multa, fa unes setmanes el van detindre i va ingressar a la presó.

A banda dels delictes d’estafa, en una de les ocasions en què el van detindre també se’l va processar per un delicte d’amenaces, perquè va amenaçar amb un ganivet el cambrer, a qui va anunciar la seua intenció d’anar-se’n de l’establiment sense pagar. 

També et pot interessar