Les empreses de grues, desbordades dos dies després de l’episodi de fortes pluges

Molts garatges continuen plens d'aigua, ja que els camions cisterna no donen l'abast

Les empreses de grues, desbordades dos dies després de l’episodi de fortes pluges / À Punt NTC

La pluja d’aquesta setmana ha afectat vivendes i negocis, però els més perjudicats han sigut, sobretot, els cotxes. Les empreses de grues estimen que ja han retirat més de 2.000 vehicles i encara en queden molts més. A hores d'ara, molts garatges continuen plens d'aigua, ja que els camions cisterna no donen l'abast. 

Els camions cisterna s'afanyen a buidar baixos i garatges, però, dos dies després de la tempesta, encara en queden molts per buidar. “No hi ha tanta capacitat de feina entre totes les empreses que hi ha”, asseguren els operaris de camions cisterna Verdejo-Segura. 

Però els cotxes sinistrats per aiguat s'acumulen ara als depòsits. Els responsables de les grues afirmen que en dos dies han retirat al voltant de 2.000 vehicles, una xifra que esperen que vaja en augment.  

La històrica quantitat de pluja va omplir d'aigua baixos que mai no s'havien negat. Tampoc és habitual que els sinistres per pluja afecten tant els vehicles, per la qual cosa els corredors d'assegurances també estan desbordats.

El president del Col·legi de Corredors d’Assegurances de València, Jorge Benítez, ha explicat que durant un any es registren al voltant de mil sinistres per pluges, una xifra que ja s’ha aconseguit en només dos dies. 

Els camions cisterna tenen faena com a mínim per a tres dies més i les grues calculen que queden per retirar més de mil cotxes als garatges.

També et pot interessar

stats