Els empresaris hotelers premien 'Cuineres i cuiners' com a millor programa gastronòmic

El programa d'À Punt Mèdia presentat per Ricard Camarena explica la trajectòria professional i personal de cuiners valencians.

Cuineres i cuiners
Cuineres i cuiners / À Punt NTC

La Federació Empresarial d'Hoteleria de València (FEHV) ha premiat Cuineres i cuiners com el millor programa gastronòmic dins els guardons de 2019. El programa d'À Punt Mèdia està presentat pel reconegut cuiner valencià Ricard Camarena, que té dues estreles Michelin i explica la trajectòria professional i personal dels més reconeguts noms de la cuina valenciana del moment. Quique Dacosta, María José San Román, Bernd Knöller, Paco Torreblanca o la família Andrés Salvador són només alguns noms que han anat apareixent en el programa.

Cuineres i cuiners ha recorregut des que està en emissió (juny de 2018) les comarques valencianes. Tots els programes es poden trobar al web d'À Punt Mèdia. El premi de l'FEHV es va entregar ahir a l'Ateneu Mercantil de la ciutat de València.

També et pot interessar