Educació confirma que el transport escolar està garantit per a aquest dimecres

L'empresa adjudicatària ha confirmat la disponibilitat del servei a la Conselleria les 18:00 hores

Una de les parades d'autobús on l'estudiantat agafa el transport escolar de Monbús
Una de les parades d'autobús on l'estudiantat agafa el transport escolar de Monbuss / À Punt NTC

El servei de transport escolar que opera Monbus, l'empresa que en té la contracta, es reprén aquest dimecres, després de provocar diverses incidències que afectaven deu centres —cinc, d'educació especial— situats a la Safor, la Ribera, l'Horta i la ciutat de València. Així ho ha confirmat la Conselleria d'Educació a través d'un comunicat dirigit a les famílies perjudicades, on han explicat que l'empresa adjudicatària els ho ha confirmat a les 18:00 hores. "Demà 13 de setembre el servei funcionarà amb normalitat", han assegurat.

L'AMPA de l'institut Joan Fuster de Bellreguard ha compartit el comunicat a través de les xarxes socials. Precisament, la Confederació d'Associacions de Mares i Pares d'Alumnes de la Comunitat Valenciana ha anunciat aquest dimarts de matí que estaven preparant protestes, per si persisteixen les incidències.

Educació obri expedient a la contracta

La Conselleria d'Educació ha obert un expedient sancionador a l'empresa "perquè assumisca totes les conseqüències davant un possible incompliment de contracte". L'ha confirmat el president Carlos Mazón durant la visita a Almoradí en el quint aniversari de la DANA del Baix Segura. "La Conselleria ho està resolent. Però només dia que no compleix no és tolerable. No és admissible. Però la Conselleria ha iniciat l'expedient corresponent", ha explicat. 

També et pot interessar

stats