Educació comprarà 15.000 tauletes més amb internet per a l’alumnat vulnerable

El pròxim curs hi haurà 29.000 dispositius electrònics a la disposició de l’estudiantat per a evitar la bretxa digital.

Els dispositius es compraran durant l’estiu, es distribuiran als centres educatius i les dades s’activaran al mes de setembre
Els dispositius es compraran durant l’estiu, es distribuiran als centres educatius i les dades s’activaran al mes de setembre / Arxiu

El conseller d’Educació, Vicent Marzà, ha anunciat que el Consell comprarà 15.000 tauletes electròniques més amb internet integrada per a l’alumnat més vulnerable. Així, en total el pròxim curs hi haurà 29.000 dispositius d’aquest tipus a la disposició de l’estudiantat per a evitar la bretxa digital.

Marzà ha precisat en la sessió de control en les Corts que s’aprovarà una modificació pressupostària per a transferir quatre milions d’euros a la Direcció General de Tecnologies de la Informació per a les noves adquisicions.

Els nous dispositius es compraran durant l’estiu, es distribuiran als centres educatius i les dades s’activaran al mes de setembre. Segons el conseller, formaran part del material informàtic dels centres educatius i complementaran els dispositius informàtics fixos de les aules d’informàtica. "Estem fent un nou plantejament de les aules d’informàtica dels centres, on la disponibilitat de material portàtil haurà de ser un eix fonamental i necessari", ha manifestat Marzà.

També et pot interessar

stats