Detenen un conductor begut implicat en un accident múltiple a Sagunt amb dues víctimes i huit ferits

L'arrestat, de 31 anys, quadruplicava la taxa d'alcohol permesa al volant. En el sinistre han mort dues dones de 25 i 55 anys

Accident múltiple en l'A-23, al terme de Sagunt

La Guàrdia Civil ha detingut un home de 31 anys, que quadruplicava la taxa d'alcohol, i que aquest diumenge a la nit va provocar un accident múltiple en la carretera V-23, al terme de Sagunt. Com a resultat, hi ha dues dones mortes i huit persones ferides, dues d’elles, mare i fill adolescent, de gravetat. El sinistre va tindre lloc passades les 11:30 hores d’aquest diumenge a la nit en l’autovia que comunica els polígons industrials de Sagunt amb l’A-23, l’A-7 i la V-21.

Segons han explicat fonts de la Guàrdia Civil, inicialment es va produir una col·lisió posterior entre dos cotxes que circulaven per la V-23. Aquests dos vehicles que van xocar van quedar ocupant la carretera, el que va provocar fins a quatre col·lisions.

La pitjor part, un vehicle incendiat

En el primer vehicle implicat viatjaven les dues víctimes mortals, dues dones de 25 i 55, segons ha concretat la Guàrdia Civil. Fonts del Consorci de Bombers han confirmat que en la pitjor part de l’accident se la van emportar els ocupants del vehicle que es va botar foc.

Després de sufocar l’incendi, els bombers van rescatar el cos sense vida d’una de les ocupants, mentre que una segona víctima, que havia eixit disparada del vehicle, havia faltat també en el moment en què van arribar els serveis d’emergència.

En un altre dels vehicles implicats anaven una dona de 56 anys i el fill de 13, que presenten un estat greu.

El conductor d'un dels vehicles implicats en aquest tràgic sinistre, que superava àmpliament la taxa d'alcohol al volant, ha quedat detingut per dos suposats delictes d'homicidi per imprudència greu i un delicte contra la seguretat viària per conduir sota la influència de begudes alcohòliques. Està previst que l'arrestat passe a disposició judicial al llarg d'aquest dilluns.

Les tasques de rescat i de retirada dels vehicles de la calçada s’han allargat durant bona part de la matinada i han obligat a mantindre tallada aquesta via. 

També et pot interessar

stats