Dues dones ferides en l’incendi de dues vivendes a Paterna

Els bombers n'han rescatat una de l’interior d’un pis, mentre que la segona estava inconscient en el replanell

 

Alguns dels efectius del parc de Paterna i Burjassot que han intervingut en els treballs d'extinció de l'incendi registrat a l’avinguda Vicente Mortes de Paterna
Alguns dels efectius del parc de Paterna i Burjassot que han intervingut en els treballs d'extinció de l'incendi registrat a l’avinguda Vicente Mortes de Paterna / Consorci de Bombers de València

Dues dones, de 58 i 71 anys, han requerit assistència mèdica per inhalació de fum i cremades arran de l’incendi que s’ha registrat la matinada d’aquest dilluns en un edifici de l’avinguda Vicente Mortes de Paterna, segons confirmen des del Centre d’Informació i Coordinació d’Urgències (CICU). El foc s’ha iniciat en un pis, però ha acabat afectant dos pisos de la tercera planta.

Després de rebre una atenció inicial al lloc dels fets, les dones han sigut traslladades a l’hospital la Fe de València.

Els bombers han rebut l’avís de l’incendi pocs minuts abans de les tres de la matinada. En arribar al lloc del foc, els efectius del Consorci de Bombers van localitzar les dues dones, una d’elles conscient i amb cremades, dins de la vivenda més afectada per l’incendi, i una altra, que ja es trobava inconscient, en el replanell de la quarta planta, com detallen des del cos de bombers.

A més, els efectius van poder rescatar dos gossos de l’interior de les vivendes, encara que a un tercer el van trobar mort.

Les tasques d’extinció s’han perllongat durant més de dues hores, durant les quals han treballat bombers dels parcs de Paterna i Burjassot. 

També et pot interessar

stats