Dotze detinguts en una operació contra el tràfic i consum de drogues al barri de Patraix

El dispositiu es va desplegar diumenge amb la intenció de "fer front a l'increment del consum de drogues en locals d'oci" d'aquest districte

Material intervingut a l'operació policial
Material intervingut a l'operació policial / CNP

La Policia Nacional ha establit un dispositiu de prevenció del tràfic i consum de drogues en establiments d'oci del districte valencià de Patraix. S'ha saldat amb dotze persones detingudes —la majoria per la seua presumpta implicació en un delicte de tràfic de drogues—, huitanta identificades i l'alçament de 31 actes per consum de substàncies estupefaents i quatre per tinença d'armes, segons ha informat aquest dilluns en un comunicat.

Segons ha detallat la policia, el dispositiu es va desenvolupar al voltant de les 8:00 h d'aquest diumenge al barri de Patraix amb la finalitat de "fer front a l'increment del consum de drogues en locals d'oci d'aquest districte valencià".

En l'operatiu, que va transcórrer sense incidents, van participar agents del Grup de Resposta Immediata contra la Criminalitat (GRIC) en col·laboració amb el Grup Operatiu de Resposta (GOR) de Patraix.

També et pot interessar

stats