La dona ferida a Dénia denuncia amenaces de la germana de l'exparella

Ella i sa mare patiren ganivetades als braços i hagueren d'ingressar a l'hospital de Dénia.

La dona ferida a Dénia denuncia amenaces de la germana de l\'exparella
La dona ferida a Dénia denuncia amenaces de la germana de l'exparella

La dona que va patir ganivetades en els braços la setmana passada a Dénia en ser atacada per la seua exparella, un home de 32 anys que després es va suïcidar, ha denunciat amenaces per part de la germana d'ell.

Segons fonts de la investigació la germana de l'home va esperar la víctima i la mare en el portal de l'habitatge on van ocórrer els fets. La germana del maltractador li va explicar que venia d'arreplegar les cendres del seu germà i la va amenaçar de fer-li mal tant a ella com als dos fills xicotets abans de viatjar al seu país per a depositar les restes mortals. A més, la va acusar de ser la "culpable de tot l'ocorregut per no voler tornar" amb el seu germà.

Espantada, la víctima va acudir a la comissaria de la Policia Nacional a presentar denúncia i els agents la van arrestar. La germana de l'agressor es va acollir al dret de no declarar i va quedar en llibertat amb càrrecs a l'espera d'un juí ràpid, que es va celebrar ahir dijous.

En la vista, finalment l'acusada va resultar absolta perquè les denunciants, l'exparella i la exsogra, van decidir retirar la denúncia.

També et pot interessar