Dispositiu de coordinació especial per a les proves d’accés a la universitat

Alcoi, Alzira, Xàtiva i València disposaran d’un reforç extraordinari quant a transport i control d’aglomeracions els dies 8, 9 i 10 de juny

Últims preparatius per a la PAU
Últims preparatius per a la PAU / Shutterstock
26 de maig 2021 - 21:18

Pla de coordinació especial per a les proves d’accés a la universitat (PAU), dia en què 24.000 estudiants es juguen el futur universitari. El Consell ha informat que hi haurà en marxa mesures de distància social d’un metre i mig, control d’aglomeracions i seguretat ciutadana relacionada amb la Covid, a més de la cobertura i ampliació de les línies de transport als centres amb major previsió d’assistència.

Amb tot, els campus universitaris de la Comunitat Valenciana es preparen per a rebre milers d’estudiants, sobretot els de València, que n'esperen uns 12.838, i els d’Alacant, amb una previsió de 8.397, enfront dels 2.822 de la Universitat Jaume I de Castelló. Alcoi, Alzira, Xàtiva i l’antiga Escola de Magisteri de València són els llocs en què es preveu major nombre d’aglomeracions i que, per tant, disposaran d'un reforç especial del servei d’emergències. Per la seua part, el campus de Burjassot de la Universitat de València disposarà d’un augment en l’oferta de tramvies en la L4 tant al matí com a la vesprada, moments en què comencen i acaben els exàmens. 

Com a mesures complementàries, Carolina Pascual ha confirmat en la reunió de hui l’acord amb la Coordinació de Policies Locals de la Comunitat Valenciana perquè aquells ajuntaments que disposen de drons els utilitzen com a mecanisme de control per a vigilar les zones més concorregudes.

També et pot interessar

stats