Les proves d’accés a la universitat seran el 8, 9 i 10 de juny a la Comunitat Valenciana

La convocatòria extraordinària serà un mes més tard, concretament els dies 6, 7 i 8 de juliol

Estudiantes realizando las pruebas
Uns estudiants fan les proves / À Punt NTC

Els estudiants que vulguen presentar-se a les proves d’accés a la universitat (PAU) a la Comunitat Valenciana hauran de fer-ho el pròxim mes de juny, segons ha fixat la comissió gestora dels processos d’accés i preinscripció en les universitats públiques valencianes. Les proves seran del dia 8 al 10 de juny, moment en què aquelles persones que disposen del títol de batxillerat o de tècnic en cicle formatiu de grau superior podran accedir a diferents exàmens a fi de sumar la puntuació necessària i aconseguir plaça en els estudis de grau desitjats. Per a qui haja d’acudir a la convocatòria extraordinària, les dates estan fixades per al mes següent, del 6 al 8 de juliol.

Segons ha confirmat la Generalitat, els resultats de les PAU es publicaran a partir del 18 de juny a les 14:00 hores, mentre que els de la prova extraordinària es coneixeran el dia 14 de juliol. Per a les revisions, el període s'estendrà fins a tres dies: del 21 al 23 de juny en el cas dels centres educatius de les províncies de València i Castelló, i del 21 al 25 als d’Alacant, en ambdós casos fins a les 14:00 hores. Les revisions de la convocatòria extraordinària seran del 16 al 20 de juliol amb el mateix horari.

Una vegada fetes i revisades les proves, la nota serà una mitjana de les qualificacions de les PAU i les de batxillerat o de cicle formatiu, que conformaran el resultat amb què els estudiants podran optar als estudis universitaris que consideren. Com a casos especials, als estudiants que hagen estudiat a l'estranger se’ls demanarà una acreditació dels seus estudis, mentre que aquelles persones que hagen cursat un sistema educatiu anterior, titulats i majors de 25, 40 i 45 anys realitzaran l’accés d’acord amb les seues normatives.

També et pot interessar

stats