La Diputació de Castelló llança el seu vídeo de Nadal amb un homenatge als pobles afectats pels incendis

La peça l'han rodada a la muntanya de Begís amb l'eslògan "Res apagarà la nostra esperança"

Estrena del vídeo nadalenc de la Diputació de Castelló
Estrena del vídeo de Nadal de la Diputació de Castelló / Europa Press

La Diputació de Castelló ha llançat aquest dijous el seu tradicional vídeo de Nadal. L'han gravat a la muntanya de Begís amb l'eslògan "Res apagarà la nostra esperança", com a homenatge als municipis de la província de Castelló que el 2022 han patit incendis forestals. La peça l'ha produïda Envidea, l’empresa de serveis videogràfics de la corporació provincial, i ha tingut la col·laboració del professorat i l’alumnat del Col·legi Rural Agrupat (CRA) Peña Escabia, de Begís (Alt Palància).

Encara que el vídeo mostra els efectes que el foc ha deixat en el medi natural, el president de la Diputació, José Martí, ha declarat que "representa un cant a l'esperança i a la capacitat de resiliència de l'interior de Castelló, que, sense cap dubte, superarà totes les adversitats i continuarà avançant cap a la conquista d'un futur millor". En aquest sentit, ha assenyalat que tots remaran en la mateixa direcció –la Diputació i tota la província–, per a ajudar els pobles, "que mai estaran a soles".

En el document audiovisual ixen unes esferes d'adorn on es poden veure els noms dels pobles on l'estiu passat es van produir incendis: Costur, Figueroles, Llucena, les Useres, Begís, Teresa, Altura, Viver, Xèrica, Toràs, Sacanyet, Barraques i el Toro.

A més, en el vídeo també es fa referència i homenatge al cos de Bombers Diputació Castelló, pel treball "abnegat" que va ser decisiu per a apagar el foc i gràcies al qual no hi ha danys personals quan les flames colpejaven amb més força.

També et pot interessar

stats