La Diputació de Castelló augmenta els mitjans per a previndre els incendis forestals

Dins del reforç per a la prevenció d'incendis forestals, s'han incorporat tres capatassos forestals i un tècnic forestal

Un agent del Consorci Provincial Bombers de la Diputació de Castelló en l'incendi forestal de les Useres
Un agent del Consorci Provincial de Bombers de la Diputació de Castelló, en l'últim incendi forestal de les Useres / @BombersDipcas

La Diputació de Castelló reforça l'efectiu dels parcs de bombers com a mesura preventiva davant del risc d'incendis i de les elevades temperatures, i ampliarà el personal als parcs professionals de Nules, Benicarló, Orpesa i Sogorb.

Així ho ha comunicat el diputat del Consorci de Bombers, David Vicente, que ha explicat que aquests parcs ampliaran el personal amb set efectius per torn per damunt dels serveis mínims, des d'aquest dilluns 24 fins al 30 de setembre. Dins del reforç per a la prevenció d'incendis forestals s'han incorporat tres capatassos forestals i un tècnic forestal.

Totes aquestes incorporacions se sumen al dispositiu ja activat per a la campanya forestal d'enguany, mitjançant la qual el departament de bombers de la Diputació coordina un dispositiu global per a tota la província de 750 efectius, tant de mitjans propis del Consorci com dels assignats des de la Generalitat, entre altres cinc mitjans aeris.

Diàriament el dispositiu disposa de 220 membres, entre bombers professionals, bombers voluntaris, Unitat de Maquinària i Logística, voluntaris de Protecció Civil de la Diputació i Bombers Forestals de la Generalitat.

A més de tot el personal preparat per a actuar davant de qualsevol emergència, el Consorci Provincial de Bombers té tot el dispositiu aeri preparat.

També et pot interessar

stats