El pont festiu comença amb diversos accidents i complicacions en el trànsit

La DGT preveu més d'1.386.000 desplaçaments de llarga distància a les carreteres valencianes

DGT
Imatge d'arxiu d'una retenció de la DGT / DGT

Diversos sinistres de trànsit i dificultats circulatòries en algunes carreteres espanyoles han començat a registrar-se aquest divendres durant la vesprada de l'inici del pont de Tots Sants.

Segons ha informat el butlletí de la Direcció General de Trànsit (DGT), diversos accidents estan causant retencions a la carretera. En concret, s’ha registrat un accident a l'AP-7, a l'altura de Benicàssim (Plana Alta).

La Direcció General de Trànsit (DGT) preveu 1.386.000 desplaçaments de llarg recorregut a les carreteres valencianes, el 21% del total estatal, durant l'operació especial Tots Sants, segons ha explicat aquest divendres en un comunicat. 

En conjunt, durant el pont que arranca aquest divendres es podrien registrar al voltant de 3.135.000 desplaçaments en el conjunt del territori valencià. D'aquesta xifra, corresponen a la província de València 1.650.000, a la d'Alacant 990.000, i 495.000 a la de Castelló.

El pont de Tots Sants genera un important moviment de vehicles per tota la xarxa viària espanyola, amb desplaçaments de llarg i curt recorregut, molts dels quals estaran motivats per la tradicional visita en aquestes dates als cementeris de totes les poblacions de la geografia nacional.

La delegada del govern a la Comunitat Valenciana, Pilar Bernabé, ha aconsellat als conductors que amb el canvi d'hora la matinada del diumenge, aquells vehicles que no disposen de llums de conducció diürna, porten encés l'enllumenat d'encreuament mentre circulen durant el dia. A més, Bernabé ha fet una crida perquè es conduïsca “amb precaució i respectant les normes de circulació”.

També et pot interessar

stats