Deu lipotímies en l'eixordadora mascletà d’Hermanos Ferrández

L’espectacle pirotècnic, que ha durat 6 minuts i 23 segons, ha impressionat tots els alacantins i alacantines

La mascletà d'Hermanos Ferrández
La mascletà d'Hermanos Ferrández / À Punt NTC

Una eixordadora mascletà de la pirotècnia murciana Hermanos Ferrández, que ha disparat 149 quilos de pólvora en una abarrotada plaça dels Estels, ha fet tremolar aquest dijous la ciutat d'Alacant sota una incessant calor que ha provocat deu lipotímies, tal com han confirmat fonts municipals.

La disparada, que ha durat 6 minuts i 23 segons, ha impressionat els alacantins i alacantines i, de fet, en acabar l'espectacle, el públic ha cantat "Això sí que és una mascletà" i ha continuat celebrant aquesta setmana festiva que viu Alacant, i que aquest dijous ha tingut com a punt àlgid els 128 decibels aconseguits en la mascletà.

Des de l'inici, l'espectacle pirotècnic ha tingut ritme i diverses fases aèries que s'han alternat amb un tret terrestre que intentava replicar l'aeri i que s'han combinat bé fins a arribar a un llarg terratrémol, que s'ha prolongat durant més d'un minut.

Hermanos Ferrández ha continuat el nivell mostrat des de l'inici de setmana per Mediterráneo, aquest dilluns; Hermanos Sirvent, dimarts; i Zarzoso, en el dia d'ahir, en una jornada monopolitzada pel lliurament de premis a les fogueres.

També et pot interessar

stats