Detinguts els tres presumptes autors de l'incendi que va cremar diversos establiments a Almenara

El jutjat ha ordenat l'ingrés a la presó per a un dels arrestats

Part de la zona que es va cremar a Almenara
Part de la zona cremada a Almenara / Europa Press

L'equip de la policia judicial de la Guàrdia Civil de Borriana (Plana Baixa) ha detingut tres persones per la presumpta implicació en l'incendi del passat 27 de maig a Almenara, que va cremar diversos establiments d’hostaleria i va provocar danys en un immoble pròxim, on va resultar ferida amb cremades una persona.

L'operació Nimfa, duta a terme per la Guàrdia Civil, ha culminat amb la detenció dels tres implicats, localitzats a finals de juliol i principis d'agost a Sant Carles de la Ràpita (Tarragona), Albacete i València. De fet, un dels detinguts va ser precisament la persona que va resultar ferida en l'incendi, segons ha informat la Guàrdia Civil en un comunicat.

En l'operació han col·laborat diferents unitats de la Guàrdia Civil de València, Albacete i d’Aguas Nuevas (Albacete); a més d’agents de la policia judicial de Tarragona i Tortosa i de la policia local de Sant Carles de la Ràpita.

Els detinguts han passat a la disposició dels jutjats competents, que han ordenat l'ingrés a la presó a Albacete d'un d'ells.

També et pot interessar

stats