Dos detinguts en l'atracament a punta de navalla en un estanc d'Elx

Actuaren amb amenaces i violència sobre la propietària, que va patir una crisi d'ansietat

Captura del vídeo de seguretat de l'estanc, en què es veu un dels atracadors amenaçant la propietària

La Policia Nacional ha detingut dos homes de 43 i 47 anys pel presumpte atracament a punta de navalla en un estanc ubicat a la partida de Matola d'Elx (Baix Vinalopó).

El dos van esperar que la propietària obrira el negoci per a accedir a l'interior i apoderar-se dels diners de la caixa actuant amb violència contra ella, segons mostren les càmeres de seguretat de l'establiment. En les imatges es veu com un dels homes, amb una arma blanca, s'encara amb la dona i la redueix fins a deixar-la a terra. Allí la víctima espera, amb el cap a terra, que els lladres buiden la caixa, de la qual van furtar 1.500 euros.

Un client que anava a comprar tabac i va trobar la propietària a terra, amb una crisi d'ansietat, va alertar la policia a través del telèfon 091 quan els lladres ja havien abandonat el local. 

Malgrat que portaven el rostre cobert perquè no els reconegueren i guants per a no deixar empremtes, l'anàlisi de les imatges va permetre identificar-los com a sospitosos i amb un ampli historial delictiu, coneguts a la comissaria per haver atracat altres estancs.

Agents de la Unitat de Delinqüència Especialitzada i Violenta (ODEV) d'Elx van localitzar-los prop d'un lloc de la ciutat on es reuneixen sospitosos habituals per a consumir drogues.

També et pot interessar

stats