Detingut i empresonat per colpejar la dona a València després de saltar-se l'ordre d'allunyament i entrar a la força al domicili

L'home va agredir i amenaçar la dona en presència de la filla dels dos, una xiqueta d'un any

Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al 016 de manera gratuïta
Les víctimes de la violència masclista poden telefonar al telèfon gratuït 016 / À Punt NTC

Un home de 32 anys ha sigut detingut a València després d'infringir l'ordre d'allunyament de la seua parella, agredir-la amb diverses punyades i amenaçar de matar-la, en presència de la filla dels dos, de només un any. 

L'individu es va plantar a les set del matí del passat dissabte al domicili de la víctima, al districte del Marítim, després de llançar una rajola contra una finestra i accedir a l'habitatge trencant el marc de la porta d'entrada, segons han informat fonts policials.

Els agents de la Policia Nacional i de la Policia Local s'acostaren al domicili alertats per la dona, van localitzar l'individu dins de la vivenda molt alterat i amb la xiqueta de bolquers en braços. Després d'encarregar-se de la menor, van detindre l'home com a presumpte autor dels delictes de maltractament en l'àmbit familiar i d'incompliment de l'ordre d'allunyament.

Durant el trasllat a dependències policials, l'home ha confessat als agents que tenia intenció de matar la dona i ha assegurat que la seua filla "no estarà amb ningú", segons les mateixes fonts.

L'arrestat, que té nombrosos antecedents policials, ha ingressat a la presó després de passar a disposició judicial.

També et pot interessar

stats