Detingut un menor per arrancar els ulls a l'empleat d'un hotel a Cambrils

El jove, de 17 anys, ha atacat en un brot psicòtic al treballador, de 62 anys, i una vegada en terra, li ha donat punyades i puntades a la cara

Un Mossos d'Esquadra en una imatge d'arxiu
Un mosso d'esquadra en una imatge d'arxiu / Twitter: @mossos

Els Mossos d'Esquadra han detingut a un menor de 17 anys que, suposadament, ha agredit el treballador d'un hotel de Cambrils fins que li ha arrancat els ulls. L'home ha sigut atés pel Sistema d'Emergències Mèdiques (SEM) i ha sigut evacuat en estat molt greu a l'hospital Joan XXIII de Tarragona.

Segons han informat fonts pròximes al cas, els fets han ocorregut passades les 00:00 hores d'aquesta passada nit, quan la mare del jove ha telefonat als serveis d'emergència per a advertir que el seu fill estava patint un brot psicòtic.

El menor, de 17 anys, ha atacat a un treballador de l'hotel, de 62 anys, i una vegada en terra, li ha donat punyades i puntades fins a arrancar-li els dos ulls de la cara.

Quan els Mossos han arribat al lloc, el jove ha intentat sostraure l'arma a un dels agents, a qui ha propinat una punyada en el nas, si bé ha pogut ser reduït i detingut.

Segons les fonts, el menor hauria protagonitzat quatre episodis violents des de març passat a l'Hospitalet de Llobregat.

També et pot interessar

stats