Detingut un jove a Mislata que intentà tallar el coll al padrastre amb una fulla d'afaitar

L'agressor, de 23 anys, actuà al carrer a migdia "sense dir res i per l'esquena"

Una patrulla de la Policia Nacional a València
Una patrulla de la Policia Nacional a València / Europa Press

Agents de la Policia Nacional han detingut a Mislata un jove després d'intentar tallar el coll al padrastre, segons ha informat la Prefectura Superior de Policia en un comunicat. L'agressió es va produir dijous en un carrer de la citada localitat quan "de manera sorprenent, sense dir res i per l'esquena", el detingut va atacar la víctima amb una fulla d'afaitar.

El ferit va esquivar amb un moviment de cap l'atac, però no va poder evitar-lo per complet i va patir un tall des de la barbeta fins a l'orella, ha explicat la Prefectura Superior de Policia.

El jove arrestat, de 23 anys, ha sigut detingut com a presumpte autor d'un delicte d'homicidi en grau de temptativa. Els fets van ocórrer dijous al voltant de les 15:00 hores, quan la víctima passejava pel carrer.

El jove va fugir del lloc i el ferit va acudir a un centre hospitalari per a ser assistit. En tindre coneixement dels fets, agents de la Policia Nacional es van dirigir al domicili de la víctima per a interessar-se per l'estat de salut i recaptar informació del sospitós.

Els policies van esbrinar que el presumpte agressor és fill de la parella del ferit i que convivien a la mateixa casa. Els agents van realitzar les perquisicions pertinents per a determinar el parador del sospitós i, després de les indagacions corresponents, van fer diverses batudes per la zona on pensaven que es podria trobar.

Finalment, la Policia Nacional va localitzar el jove i el va detindre. L'arrestat, amb antecedents penals, ha passat a disposició judicial, ha precisat la Prefectura Superior.

També et pot interessar

stats